Vrste SEO sadržaja

02 May 2017 13:19
Tags

Previous: Danas

Back to list of posts

SEO mogu uključivati ​​bilo što od sljedećeg:
*Stranica proizvoda - to su kruh i maslac s bilo kojeg web mjesta za e-trgovinu na malo. Dobre stranice proizvoda također mogu poslužiti kao SEO sadržaj i odredišne ​​stranice PPC.
*Blog postovi - Blog je jedan od najjednostavnijih načina za stvaranje pojednostavljenog sadržaja SEO sadržaja. Općenito, postovi bloga zanimljiviji su i vjerojatnije privlače veze s stranicama proizvoda, tako da mogu biti odličan način za izgradnju određenih ovlasti za vašu web-lokaciju. (Imajte na umu da su blogovi vrlo fleksibilni i možete ih koristiti da biste prikazali bilo koju od sljedećih vrsta sadržaja na ovom popisu.)
*Članci - Razmislite o novinskim člancima, intervjuima ili značajkama. Ovo je glavna vrsta sadržaja koji ćete naći na većini web mjesta u novinama ili časopisima.
*Popisi - Popis je doista samo neka vrsta članka, no uokvirivanje kao popisa (poput "10 načina smanjenja troškova energije" ili "101 stvari koje mrzim Googleu") olakšava skeniranje. Čini se da ove vrste depozita imaju više klikova kada se nalaze u rezultatima pretraživanja ili u feedovima društvenih medija.
*Vodiči - vodič je dulji dio sadržaja koji objašnjava kako učiniti nešto detaljno. (Vodiči često prolaze na više web mjesta, iako je najbolja praksa da korisnicima omogući prikaz dugog sadržaja kao jednu stranicu ako to žele.) Možete postaviti potpuni vodič na svoju web stranicu ili poslati sažetak ili izvod, Ispunite obrazac za registraciju kako biste čitali cijeli vodič. To može biti dobar način za stvaranje potencijalnih klijenata, ali imajte na umu da postavljanje registracijskog zida vjerojatno će smanjiti količinu SEO prometa koju možete voziti na ovom vodiču.
*Videozapisi - Općenito, na webu ima manje videozapisa od tekstualnih stranica; Stoga je lakše rangirati prvu stranicu za konkurentnu ključnu riječ izradom videozapisa umjesto članka. Ovisno o vrsti web mjesta ili tvrtke koju prikazujete, videozapisi mogu biti odličan način privlačenja publike i publike. Razmislite o izradi videozapisa o korištenju vaših proizvoda. Ili ilustrirajte postupak povezan s vašom tvrtkom - primjerice vodoinstalater može napraviti videozapis koji pokazuje kako ukloniti sudoper.
*Infografika - infografske slike ili velike slike koje sadrže puno podataka (često u obliku dijagrama ili dijagrama) na jednom predmetu, mogu sadržavati mnogo prikaza stranice i veza. Međutim, budući da je toliko sadržaja ugrađen na sliku i zato se ne može čitati kao tražilicu, važno je pažljivo optimizirati ostatak stranice. Da biste započeli, možete upotrijebiti jedan od ovih pet besplatnih predložaka.
*Slideshow - Slideshow je način prikazivanja niza povezanih slika. Ponekad su slike važnije od teksta - recimo da pokušavate prikazati sve zvijezde koje je Oscar nosio. Ovdje opet, SEO vašeg naslova, opisa, naziva slikovnih datoteka i tako dalje važan je jer su tražilice manje "čitljive".
*Riječnici- kunem se da više ljudi koristi Google za traženje pojmova nego za upotrebu rječnika. (Znate li gdje je vaš rječnik?) Ako radite u specijaliziranoj industriji, dobro razvijen glosar može biti dobar način za hvatanje nekog prometa pretraživanja. Razmislite o uvjetima kuhanja, medicinskim uvjetima, modnim uvjetima, arhitektonskim uvjetima …
*Adresar - Adresar je korisna taksonomija za veze na web stranice ili resurse o određenoj temi. Na primjer, parfemski blog može stvoriti katalog mjesta za kupnju parfema, od glavnih robnih kuća do samostalnih trgovina diljem zemlje.
To su samo neke od osnovnih vrsta SEO sadržaja, ali ne dopustite da vas ovaj popis ograničava - mogućnosti su gotovo beskrajne.

Comments: 0

Add a New Comment

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License